Oppnå 85 % økning i lagringskapasiteten med mobile reoler

Hva er mobile reoler?

Mobile reoler er konvensjonelle pallereoler montert på vogner som gjør reolsystemer bevegelig. Reolene er plassert på et system av skinner nedfelt i gulvet, slik at de kan flytte seg når du ønsker det. Det betyr at reolene står tett i tett, helt til du velger å åpne en gang inn til varen du trenger.

Hvem passer mobile reoler for?

    • Bedrifter med lite lagerplass som ikke ønsker å flytte.
    • Bedrifter som vil tilrettelegge nytt lager for skalering.
    • Fryselagre med høy kvadratmeterpris.
    • Bufferlagre for produksjonsbedrifter eller sesongbaserte utsalg.

Hvorfor mobile reoler?

Vi har tatt en prat med vår seniorkonsulent, Hartmut Dammeyer, om når det lønner seg å investere i mobile reoler.

Produktkatalog: Mobile reoler

Produktkatalog for mobile reoler

Sjekk ut vår produktkatalog for mobile reoler her.

Princess-gruppen

Princess-gruppen tar årlig inn 800 containere med varer til hovedlageret i Ski. For at de skal kunne oppbevare volum- og sesongvarer, må de kunne utnytte plassen de har til rådighet optimalt. Med mobile reoler har de fått denne muligheten.

Borregaard

Da Borregaard og Borg Havn skulle bygge nytt lager, resulterte det i en omfattende installasjon av mobile reoler med 43 000 palleplasser. Se byggeprosessen fra vår hittil største ordre av mobile reoler.

Lilleborg

Når kundene stiller krav til levering av  varer av store kvantum, stilles det også krav til lagerkapasiteten. Med 30 000 palleplasser på mobile reoler, kan lagerarbeiderne hos Lilleborg komme raskt og enkelt fram til pallen de trenger til enhver tid.

Glacio

Da Glacio måtte takke nei til flere kunder på fryselageret, på grunn av at lagerkapasiteten var maksimert, skjønte de at de måtte ta grep. Ved utgangen av 2020 står 14 400 nye palleplasser klare for nye frysevarer, fordelt over 2500 m2.