Alle ansatte har et ansvar for å skape trygghet på sin egen arbeidsplass.


Vi tilbyr kurset "Trygt lagermiljø" og reolkontroll-avtaler som innebærer ettersyn av anlegg.

Det kan være svært dramatiske konsekvenser ved reolras - i verste fall alvorlige personskader - og vår erfaring er at mange brukere ikke kan nok om dette. Vi tilbyr årlig ettersyn av alle typer reoler fra alle leverandører.

Trygt lagermiljø-kurset

Kurset avholdes på deres lager og det ledes av vår kontrollansvarlig Hans Martin Forberg. Opplegget er satt opp med forskriftene i NS-EN 15 635 som utgangspunkt. Agendaen inneholder blant annet:

  • Lover og forskrifter å forholde seg til (NS-EN 15 635)
  • Ansvarsforhold
  • Rutiner for rapportering og gode holdninger
  • 10 gode råd for trygt lagermiljø

 

Samlingen avsluttes med en skriftlig eksamen.

Reolkontroll-avtaler

Vi tar sikkerhet på alvor og gjennomfører reolkontroller etter kravene i Europa og normen NS-EN 15 635. Denne normen gjelder nå for 30 europeiske land.

Hvert år utsettes en pallereol for tusenvis av små og store sammenstøt av trucker som forårsaker skader og materialtretthet. Det er derfor meget viktig at reolene fortløpende kontrolleres for feil og materialtretthet.

Det er ikke bare skader på selve reolen som kan forårsake arbeidsulykker. Overbelastning av bærejern, gods som faller ned eller paller som blir feilplassert på bærejern kan forårsake store skader på personell og materiell.

 
Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat

Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid